Elektrisch roken

Het roken van tabak is niet alleen ongezond maar ook erg duur. Wellicht is dit voor u een reden om te stoppen met het reguliere roken. Er zijn echter nog meer voordelen van het elektrisch roken. Door de huidige wetgeving kunt u zo goed als nergens meer in openbare gebouwen roken. Ook in bijna alle horeca gelegenheden is het roken van tabak niet toegestaan. De elektronische sigaret stinkt niet en is niet schadelijk voor uw omgeving. Het is daarom volgens de wet toegestaan om elektronische sigaretten te roken in openbare gelegenheden.

Wanneer u overstapt van het roken van tabak naar het roken van de e-sigaret, krijgt u aanzienlijk minder schadelijke stoffen binnen. Zo zit er in normale tabak bijna 600 giftige stoffen. Wanneer de tabak verbrand wordt zijn dit ongeveer 4000 gifstoffen. Vele van deze stoffen zijn kankerverwekkend. De enige giftige stof die er in de e-sigaret zit is nicotine. Bij E-smoke24 kunt u daarom ook een liquid kiezen die geen nicotine bevat.

De aanschaf van een elektronische sigaret is weliswaar duurder dan een pakje shag of sigaretten maar doordat een flesje liquid veel langer mee gaat heeft u de aanschafkosten en zo uit.  

Elektrisch roken stinkt niet, is niet zo schadelijke als het roken van tabak en is een stuk goedkoper. Kortom, genoeg reden om over te stappen! 

Buiten het feit dat elektrisch roken gezonder is dan sigaretten scheelt het ook aanzienlijk in de portomonnee, binnen enkele maanden heeft u de investering van een set al terugverdiend!Voordelen E-smoke 24

 

  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Boven de €75,00 euro gratis verzending!
  • Uitsluitend originele producten
  • 100% Veilig betalen met iDEAL

Over elektronisch roken

Elektronisch roken is het alternatief voor het roken van tabak. U rookt een vloeistof met daarin een smaakstof en eventueel nicotine. De vloeistof wordt verdampt waarna deze geïnhaleerd wordt.

 

Meer informatie

Wist u dat...?

Elektronisch roken vele malen goedkoper is dan het roken van tabak.

 

Er bij het roken van tabak ongeveer 4000 giftige stoffen vrijkomen. 

 

Er steeds meer mensen overstappen naar de e-sigaret

 

E-smoke24 alle producten zelf test alvorens ze in het assortiment opgenomen worden.

 

Meer informatie