Justfog 1453 Ultimate Double startset

De Justfog 1453 Ultimate is de opvolger van de reguliere 1453 e-sigaret. Justfog heeft verschillende verbeteringen aangebracht ten opzichte van de Justfog 1453. De Ultimate clearomizer heeft niet alleen een mondstuk die op iedere 510 aansluiting past maar ook de coils zijn verbeterd. Deze geven minder condensvorming dan de oude coils gaven. Ook de USB lader is verbeterd. De batterij is hetzelfde gebleven.

Voor € 59,95

Inhoud Double Sets
2x Justfog 1453 Ultimate Clearomizer
2x Justfog Circle batterij (650mah of 900mah)
1x Justfog USB laadkabel
2x Justfog coils extra (4 stuks totaal)
1x Handleiding


Justfog 1453 Ultimate Clearomizer
De Justfog 1453 Ultimate geeft nog steeds grote hoeveelheden damp. Dit komt doordat dezelfde gloeispiralen als die van de Justfog Maxi zijn gebruikt. De nieuwe clearomizer maakt gebruikt van het ‘spring joint connection’ systeem. Dit houdt in dat er een veer in de connector is geplaatst. Hierdoor zullen alle batterijen met een 510 aansluiting contact kunnen maken met de Justfog 1453 Ultimate Clearomizer. De inhoud van de clearomizer is 1.6ml. Dit is net zo veel als de originele Justfog 1453 clearomizer. De clearomizer wordt geleverd met een zwart plastic plat mondstuk. Deze is standaard maar kunt u altijd vervangen door bijvoorbeeld een plat of rond metalen mondstuk.

Justfog 1453 Circle batterij
De Justfog Circle batterij net zo goed gebleven als hij was. De batterij beschikt over een 510-eGo aansluiting. De verkleurende leds geven een indicatie van de resterende capaciteit van de batterij. Ze zijn verkrijgbaar in 650mAh of 900mAh en in verschillende kleuren. Welke batterij u kiest hangt af van uw voorkeuren en van uw gebruik. Gebruikt u de sigaret relatief weinig tot gemiddeld dan is een 650mAh voor u voldoende. Gebruikt u de sigaret zeer regelmatig kunt u beter kiezen voor een 900mAh batterij.

Oplader
In de set zit een oplader. Deze kunt u gebruiken om de batterij op te laden via de USB poort van uw computer of laptop. U kunt er altijd nog een wandadapter bij bestellen zodat u Na ongeveer 3 uur zal uw batterij volledig opgeladen zijn.

Wanneer u een specifieke kleur wilt, kunt u dit aangeven bij uw bestelling. U kunt kiezen uit de kleuren rood, bruin en silver en zwart. 

Anderen kochten ook:

Voordelen E-smoke 24

 

  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Boven de €75,00 euro gratis verzending!
  • Uitsluitend originele producten
  • 100% Veilig betalen met iDEAL

Over elektronisch roken

Elektronisch roken is het alternatief voor het roken van tabak. U rookt een vloeistof met daarin een smaakstof en eventueel nicotine. De vloeistof wordt verdampt waarna deze geïnhaleerd wordt.

 

Meer informatie

Wist u dat...?

Elektronisch roken vele malen goedkoper is dan het roken van tabak.

 

Er bij het roken van tabak ongeveer 4000 giftige stoffen vrijkomen. 

 

Er steeds meer mensen overstappen naar de e-sigaret

 

E-smoke24 alle producten zelf test alvorens ze in het assortiment opgenomen worden.

 

Meer informatie